RIVM Bilthoven

Inkoopsupport en Advies is, via Conducto, in juni 2022 gestart aan een opdracht bij het RIVM in Bilthoven. De opdracht zou tot juni 2023 lopen, maar is verlengd tot november 2023. In september heeft het RIVM al te kennen gegeven mijn inzet te verlengen tot juni 2024. Daar ben ik erg blij mee.

Het RIVM is een mooie opdrachtgever met aansprekende en uitdagende opdrachten. Het is ook erg prettig samenwerken met mijn collega’s binnen het IUC (inkoop uitvoering centrum) van het RIVM. In mijn rol van senior inkoopadviseur ga ik ook de komende periode aan de slag met uiteenlopende (complexe) opdrachten en dat maakt het werken voor het RIVM, niet alleen leuk, maar ook erg uitdagend.

Unilabs Nederland

Daarnaast zijn wij ook nog actief bij Unilabs Nederland. Deze opdracht loopt voorlopig ook nog door, waarbij de focus niet zozeer ligt op het inkopen maar op het realiseren van besparingen. Door goed naar de bestaande contracten te kijken moet het mogelijk zijn besparingen te realiseren. De lat ligt hoog, maar dat is precies waar Inkoopsupport goed in is. Hoe hoger de lat, hoe mooier de uitdaging.

 

Nieuw: Spendanalyses

Inkoopsupport en Advies heeft ook een nieuwe activiteit toegevoegd aan haar dienstverlening; vanaf 1 juni 2022 kunnen wij voor opdrachtgevers ook spendanalyses uitvoeren. De eerste opdracht is onlangs door ons uitgevoerd.

Wij maken daarbij gebruik van een applicatie waarmee een spendanalyse snel kan worden gerealiseerd. Een spendanalyse geeft inzicht en levert managementinformatie waarmee een organisatie het inkoopbeleid kan toetsen en verbeteren. Het is vaak de basis voor het opstarten van professionaliserings- en besparingstrajecten.

Meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Samenwerking Orange Team

Juni is voor Inkoopsupport en Advies ook de maand waarin de samenwerking met Orange Team meer handen en voeten heeft gekregen. In 2021 zijn de eerste gesprekken gevoerd met Orange Team over een mogelijke samenwerking. Die gesprekken hebben uiteindelijk geleid tot een officiële samenwerking tussen beide ondernemingen.

Vanaf 1 juni 2022 wordt er op het gebied van werving en selectie en interim opdrachten samengewerkt.

Meer weten over deze samenwerking? Neem dan vrijblijvend contact op.