Stichting Kinderen Kankervrij (Kika)

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75%van deze kinderen. Dat moet en kán beter. Het doel van Kika is om dit percentage te verhogen naar 95%. Daarvoor werft Kika fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Run for KiKa Marathon

Het afgelopen jaar heeft het hardlopen helaas op een erg laag pitje gestaan. Reden; een hardnekkige liesblessure. Het hardlopen van wedstrijden kon gewoon niet. Zelfs een lichte looptrainingen was niet mogelijk.

Met de nodige rust (en fysiotherapie) gaat het inmiddels weer goed. Zo goed dat ik weer lichte looptrainingen kan doen. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik in 2024 weer een aantal wedstrijden kan lopen en dus heb ik mij ingeschreven voor in ieder geval 2 wedstrijden voor KiKa. Op 14 januari 2024 sta ik aan de start voor de NN Egmond halve marathon in Egmond aan Zee en ik sta ingeschreven voor de marathon van Berlijn op 14 september.

Naast het sportieve doel is het ‘uiteindelijke’ doel natuurlijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa. Mijn streven is om in 2024 minimaal € 6.500,00 op te halen. Zou je mij  willen sponsoren en daarmee bijdragen aan het goede doel van Kika? Ga dan naar www.runforkikamarathon.nl/steun en zoek op mijn naam (Raymond Visser).

Misschien wil je zelf ook een marathon lopen voor KiKa. Kijk dan op www.runforkikamarathon.nl. Hier vindt je alle informatie over de marathons die door KiKa worden georganiseerd.

Een sportieve groet en alvast bedankt voor je bijdrage!