Over Inkoopsupport en Advies

Het inkoopvak wordt steeds complexer.

Door aanpassingen aan wet- en regelgeving bijvoorbeeld worden overheidsorganisaties gedwongen efficiënter, doelmatiger en socialer in te kopen. Het niet voldoen aan de wet- en regelgeving kan onwenselijke situaties met zich meebrengen. Is er binnen uw organisatie behoefte aan expertise of komt uw organisatie capaciteit te kort om uw (Europese) aanbestedingen uit te voeren?

Inkoopsupport & Advies kan u helpen bij al uw inkooptrajecten of inkoopvraagstukken. Zowel in advisering als het volledige uitvoeren van uw inkooptraject.

Inkoopsupport & Advies heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van (complexe) inkooptrajecten binnen de Rijksoverheid. In de afgelopen jaren heb ik voor het ministerie van Infrastructuur vele opdrachten met succes verwerkt.

Als u op zoek bent naar een inkoopprofessional, met een brede ervaring op het gebied van Europese aanbestedingen en ruime kennis van de Aanbestedingswet, dan zouden we gewoon eens kennis moeten maken.  Dat levert u in ieder geval een interessant gesprek op en zet u wellicht aan het denken. U kunt mij rechtstreeks benaderen via 06 83964603

Contact opnemen

Even voorstellen

Inkoopsupport & Advies staat voor Raymond Visser (1957). Ik zou mijzelf omschrijven met: resultaatgericht, efficiënt, helder communicerend, mensgericht, creatief en besluitvorming op basis van prioriteiten.

Verbinding vind ik een belangrijk thema.

Ik schakel gemakkelijk tussen de verschillende niveaus (operationeel, tactisch, strategisch) en wil zelf in verbinding zijn met mijn omgeving. Verbinding is noodzakelijk om succesvol te zijn.

Mijn omgeving omschrijft mij als energiek, effectief, betrouwbaar, enthousiast en klantgericht. Ik neem ook verantwoordelijkheid, ben open en transparant in mijn werk en zoek de persoonlijke verbinding met medewerkers en management.

Ik werk graag vanuit een pragmatische aanpak, denk in oplossingen en zie eerder uitdagingen dan problemen. Ik bouw geen luchtkastelen, maar stel realistische doelen.

Contact opnemen

Opdrachtgevers